Donație kituri de testare

Împreună acționăm responsabil!

Avem o responsabilitate față de oamenii care ne oferă atât de mult zi de zi, astfel că simțim nevoia să dăm înapoi comunității.
Astăzi am donat către Spitalul Județean de Urgență Râmnicu Vâlcea 2000 de teste COVID-19 si 200 de halate.
De asemenea, suntem alaturi de autoritatile locale si am sustinut cu produse pentru peste 2500 pachete pentru persoanele aflate in izolare.
Încercăm să nu ne oprim aici si să fim în continuare alături!

„Nu poţi fi şi de succes şi om bun peste tot în lume. Eu am ales să fiu ceea ce sunt aici, la Râmnicu Vâlcea. Cu toţii ne gândim să plecăm în altă parte pentru a cunoaşte succesul. În ţară sau în străinătate. Eu am ales să fiu împreună cu ai mei, în acest oraş. Ca noi toţi, uneori am avut impresia că am ales bine, alteori că alegerea nu a fost cea potrivită. Acum ştiu cu certitudine că acest oraş oferă destule condiţii pentru succesul în viaţă. Aici se pot face afaceri de calitate ca oriunde altundeva în lume. Aici se poate reinvesti profitul şi, aşa cum este normal, tot aici se pot face activităţi sociale şi filantropice ca peste tot în lume. Diferenţa este că toate acestea pot fi făcute la Râmnicu Vâlcea pentru oamenii între care ai venit pe lume, nu pentru oameni străini. E foarte important să faci ceva pentru ai tăi. ” – Dumitru Crăciunescu (1958-2014), fondator Grup DIANA.

2021